ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Genetics, genomics and breeding of peppers and eggplants

دانلود کتاب ژنتیک ، ژنومیک و پرورش فلفل و بادمجان

Genetics, genomics and breeding of peppers and eggplants

مشخصات کتاب

Genetics, genomics and breeding of peppers and eggplants

دسته بندی: گیاهان: کشاورزی و جنگلداری
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Genetics, genomics and breeding of crop plants 
ISBN (شابک) : 9781466577466, 1466577460 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 180 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 60,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ژنتیک ، ژنومیک و پرورش فلفل و بادمجان: کشاورزی، سبزی کاری، فلفل و بادمجان



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Genetics, genomics and breeding of peppers and eggplants به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ژنتیک ، ژنومیک و پرورش فلفل و بادمجان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ژنتیک ، ژنومیک و پرورش فلفل و بادمجان

فلفل و بادمجان دو محصول سبزی پیشرو هستند که در سراسر جهان تولید و مصرف می شوند. برای تسهیل پرورش صفات زراعی مانند مقاومت به بیماری و کیفیت، مطالعات ژنتیکی مولکولی متنوعی انجام شده است. دستاوردهای اخیر در تعیین توالی ژنوم فلفل و توسعه نشانگرهای مرتبط با صفت، شبیه سازی ژن های دخیل در صفات مفید را ممکن کرده است. این کتاب به بررسی ویژگی های زراعی و تکاملی فلفل و بادمجان و نتایج مطالعات ژنتیک مولکولی می پردازد. موضوعات شامل نقشه های پیوند مولکولی و رویکردهای ژن کاندید در فلفل دلمه ای و ساختار ژنوم فلفل است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Peppers and eggplants are two leading vegetable crops produced and consumed worldwide. To facilitate the breeding for agronomical traits such as disease resistance and quality, diverse molecular genetic studies have been carried out. Recent achievements on pepper genome sequencing and trait-linked marker development have enabled the cloning of genes involved in useful traits. This book explores the agronomical and evolutionary characteristics of peppers and eggplants and the results of molecular genetic studies. Topics include molecular linkage maps and candidate gene approaches in capsicum and the structure of the pepper genome.



فهرست مطالب

Front Cover......Page 1
Contents......Page 14
Preface to the Series......Page 6
Preface to the Volume......Page 12
List of Contributors......Page 18
Abbreviations......Page 20
1. Basic Information on Pepper......Page 24
2. Classical Genetics and Traditional Breeding in Peppers......Page 39
3. Molecular Linkage Maps of Capsicum......Page 63
4. Candidate Gene Approaches in Capsicum......Page 79
5. Molecular Mapping of Complex Traits in Capsicum......Page 100
6. The Structure of Pepper Genome......Page 123
7. Eggplant......Page 139
Color Plate Section......Page 168




نظرات کاربران