دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Mauricio A Rostagno, Juliana M Prado سری: RSC green chemistry series, 21 ISBN (شابک) : 9781849736060 ناشر: Royal Society of Chemistry سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 516 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 13 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Natural product extraction : principles and applications به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب استخراج محصول طبیعی: اصول و کاربردها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محتوا: موارد استفاده و کاربرد عصاره های منابع طبیعی. استخراج محصولات طبیعی؛ اصول و جنبه های اساسی مقدمه; استخراج به کمک اولتراسوند؛ استخراج به کمک مایکروویو؛ استخراج مایع سریع؛ استخراج سیال فوق بحرانی؛ روندها و دیدگاه های اخیر برای استخراج محصولات طبیعی؛ فرآیندهای پس از استخراج بهبود ویژگی های عملکردی عصاره ها. جداسازی و تصفیه محصولات طبیعی
Content: Uses and applications of extracts from natural sources; Extraction of natural products; Principles and fundamental aspects Introduction; Ultrasound-Assisted Extraction; Microwave assisted extraction; Accelerated liquid extraction; Supercritical Fluid Extraction; Recent trends and perspectives for the extraction of natural products; Post-Extraction Processes. Improvement of Functional Characteristics of Extracts; Isolation and purification of natural products