ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Penang nyonya cookbook

دانلود کتاب کتاب آشپزی Penang nyonya

The Penang nyonya cookbook

مشخصات کتاب

The Penang nyonya cookbook

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9812617868, 9789814382458 
ناشر: Marshall Cavendish Cuisine 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 185 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب The Penang nyonya cookbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی Penang nyonya نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی Penang nyonya

با سنت آشپزی که چندین نسل را در بر می گیرد، آشپزی پنانگ نیونیا، مانند پسرعموهایش در ملاکا و سنگاپور، تلفیقی خلاقانه از غذاهای چینی و مالایی است. غذاهای پنانگ نیونیا نیز از بهترین آشپزی تایلندی و هندی استفاده می‌کنند و در نتیجه مجموعه‌ای از غذاهای بی‌نظیر شگفت‌انگیز به دست می‌آیند. اینکه برخی از این غذاها در سرتاسر منطقه به محبوبیت تبدیل شده اند، گواهی بر مقاومت ناپذیری و محبوبیت غذاهای پنانگ نیونیا است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

With a culinary tradition spanning many generations, Penang Nyonya cooking, like its gastronomic cousins in Melaka and Singapore, is a creative fusion of Chinese and Malay cuisines. Penang Nyonya cuisine also draws on the best of Thai and Indian cooking, resulting in a host of inimitably fascinating dishes. That some of these dishes have become favourites throughout the region is a testament to the irresistibility and popularity of Penang Nyonya food.



فهرست مطالب

Cover......Page 1
CONTENTS......Page 5
FOREWORD......Page 9
PREFACE......Page 10
INTRODUCTION......Page 11
NORTHERN NYONYA SPECIALITIES......Page 14
ACARS......Page 34
GULAIS......Page 46
SAMBALS......Page 62
POULTRY......Page 76
PORK......Page 84
SEAFOOD......Page 94
VEGETABLES......Page 108
NOODLES AND RICE......Page 126
SOUPS......Page 144
KUIHS AND DESSERTS......Page 158
INGREDIENTS IN NYONYA COOKING......Page 181
WEIGHTS AND MEASURES......Page 185




نظرات کاربران