دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: John W. Finley, Susan F. Robinson, and David J. Armstrong (Eds.) سری: ACS Symposium Series 484 ISBN (شابک) : 9780841221987, 0841221987 ناشر: American Chemical Society سال نشر: 1992 تعداد صفحات: 472 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 44 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Safety Assessment به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ارزیابی ایمنی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محتوا: ارزیابی ایمنی غذا: مقدمه / جان دبلیو. > غذای سالم
چیست؟ / Fred R. Shank و Karen L. Carson --
درک ریسک و فایده / Michael W. Pariza --
ارزیابی سموم آفت کش های گیاهی دستکاری شده ژنتیکی: الزامات داده
های بالقوه آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده / J توماس مک
کلینتاک، روی دی. اسجوبلاد و رتو انگلر --
ارزیابی باقیمانده آفت کش ها و ایمنی مواد غذایی / هنری بی چین
--
آزمایش های کوتاه مدت سلول های کبدی برای سرطان زاهای منتقله از
غذا / گری ام. ویلیامز --
سیستم های تست باکتریایی برای آزمایش جهش زایی / جانی آر هیز
--
روندهای فعلی در آزمایش ایمنی حیوانات / جان سی کیرشمن --
تست سمیت حاد و مزمن در ارزیابی ایمنی مواد افزودنی مواد غذایی /
دیوید جی. هاتن --
سودمندی مطالعات بالینی در ایجاد ایمنی محصولات غذایی / والتر اچ.
گلینزمن --
مقررات عملکرد آزمایشگاهی خوب: نیاز به انطباق / W.M. Busey and
P. Runge --
اهمیت تجزیه و تحلیل خطر و سیستم نقاط کنترل بحرانی در ارزیابی و
برنامه ریزی ایمنی مواد غذایی / Donald A. Corlett, Jr. --
آستانه مقررات: گزینه هایی برای مدیریت حداقل خطر موقعیت ها / آلن
ام. رولیس --
ارزیابی ایمنی مواد غذایی: دستورالعمل های سازمان غذا و داروی
ایالات متحده / جورج اچ پاولی --
سیستم رتبه بندی اولویت طعم: پذیرش و بین المللی سازی / Otho D.
Easterday ، ریچارد ای. فورد، ریچارد ال. هال، یان استوفبرگ، پیتر
کادبی، و فردریش گروندشوبر --
سیستم های خبره و شبکه های عصبی در پردازش مواد غذایی / جورج
استفانک و جان ام. فیلدز --
پیش بینی مواد شیمیایی جهش زایی با استفاده از روابط کمی
ساختار-فعالیت / Alan J. Shusterman --
HazardExpert، یک سیستم خبره برای پیش بینی سمیت شیمیایی /
Michael P. Smithing و Ferenc Darvas --
استفاده از نظرسنجی سرشماری منو برای تخمین رژیم غذایی مصرف:
نظارت پس از بازار آسپارتام / I.J. آبرامز --
ارزیابی قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی در تجزیه و تحلیل خطر ناشی
از آفت کش ها در غذاها / میشل لپارولو لوفتوس، باربارا جی پیترسن،
کریستین اف. ایمنی / R.V. Lechowich --
رویکردهای فناوری بالا به ایمنی میکروبی در مواد غذایی با
ماندگاری طولانی / مایرون سولبرگ --
میکروبیولوژی پیش بینی کننده: مدل سازی ریاضی رشد میکروبی در
غذاها / رابرت ال. بوکانان --
مایکوتوکسین ها در غذاها و پیامدهای ایمنی آنها / Garnett E. Wood
and Albert E. Pohland --
رابطه رژیم غذایی و سلامت / Paul A. Lachance --
رژیم غذایی و سرطان زایی / John A. Milner --
آلرژی های غذایی / استیو ال. تیلور، جولی ا. آدیس و سی.ای. هاسل
--
وضعیت ایمنی و نظارتی مواد افزودنی رنگی مواد غذایی، داروها و
لوازم آرایشی و بهداشتی / جوزف اف. بورزلکا و جان بی. هالاگان
--
ارزیابی ایمنی اولسترا، یک جایگزین چربی غیرقابل جذب مشتق شده از
چربی / کارولین M. Bergholz --
ترکیبات نیترات، نیتریت و N-nitroso: ایمنی مواد غذایی و پیامدهای
بیولوژیکی / جوزف اچ. هوچکیس، مایکل ای. هلسر، کریس ام. ماراگوس،
و یین مینگ ونگ --
اتیل کاربامات در نوشیدنی های الکلی و غذاهای تخمیری / گریگوری
دبلیو دیاچنکو، بنجامین جی کاناس، فرانک ال جو و مایکل دی نووی
--
ارزیابی ترکیب و ایمنی توت های سیب زمینی، دانه های سیب زمینی و
گوجه فرنگی، سیب زمینی و آلکالوئیدهای سیب زمینی / مندل
فریدمن.
Content: Food safety assessment : introduction / John W. Finley
and Susan F. Robinson --
History of food safety assessment from Ancient Egypt to ancient
[sic] Washington / Sanford A. Miller --
What is safe food? / Fred R. Shank and Karen L. Carson --
Risk-benefit perception / Michael W. Pariza --
Toxicological evaluation of genetically engineered plant
pesticides : potential data requirements of the U.S.
Environmental Protection Agency / J. Thomas McClintock, Roy D.
Sjoblad, and Reto Engler --
Evaluating pesticide residues and food safety / Henry B. Chin
--
Liver cell short-term tests for food-borne carcinogens / Gary
M. Williams --
Bacterial test systems for mutagenesis testing / Johnnie R.
Hayes --
Current trends in animal safety testing / John C. Kirschman
--
Acute and chronic toxicity testing in the assessment of food
additive safety / David G. Hattan --
Usefulness of clinical studies in establishing safety of food
products / Walter H. Glinsmann --
Good laboratory practice regulations : the need for compliance
/ W.M. Busey and P. Runge --
Importance of the hazard analysis and critical control point
system in food safety evaluation and planning / Donald A.
Corlett, Jr. --
Threshold of regulation : options for handling minimal risk
situations / Alan M. Rulis --
Food ingredient safety evaluation : guidelines from the U.S.
Food and Drug Administration / George H. Pauli --
A flavor priority ranking system : acceptance and
internationalization / Otho D. Easterday, Richard A. Ford,
Richard L. Hall, Jan Stofberg, Peter Cadby, and Friedrich
Grundschober --
Expert systems and neural networks in food processing / George
Stefanek and John M. Fildes --
Predicting chemical mutagenicity by using quantitative
structure-activity relationships / Alan J. Shusterman --
HazardExpert, an expert system for predicting chemical toxicity
/ Michael P. Smithing and Ferenc Darvas --
Using the menu census survey to estimate dietary intake :
postmarket surveillance of aspartame / I.J. Abrams --
Dietary exposure assessment in the analysis of risk from
pesticides in foods / Michele Leparulo-Loftus, Barbara J.
Petersen, Christine F. Chaisson, and J. Robert Tomerlin
--
Current concerns in food safety / R.V. Lechowich --
High-technology approaches to microbial safety in foods with
extended shelf life / Myron Solberg --
Predictive microbiology : mathematical modeling of microbial
growth in foods / Robert L. Buchanan --
Mycotoxins in foods and their safety ramifications / Garnett E.
Wood and Albert E. Pohland --
Diet-health relationship / Paul A. Lachance --
Diet and carcinogenesis / John A. Milner --
Food allergies / Steve L. Taylor, Julie A. Nordlee, and Robert
K. Bush --
Chemical safety of irradiated foods / George G. Giddings
--
Safety issues with antioxidants in foods / P.B. Addis and C.A.
Hassel --
Safety and regulatory status of food, drug, and cosmetic color
additives / Joseph F. Borzelleca and John B. Hallagan --
Safety evaluation of olestra, a nonabsorbable fat replacement
derived from fat / Carolyn M. Bergholz --
Nitrate, nitrite, and N-nitroso compounds : food safety and
biological implications / Joseph H. Hotchkiss, Michael A.
Helser, Chris M. Maragos, and Yin-Ming Weng --
Ethyl carbamate in alcoholic beverages and fermented foods /
Gregory W. Diachenko, Benjamin J. Canas, Frank L. Joe, and
Michael DiNovi --
Composition and safety evaluation of potato berries, potato and
tomato seeds, potatoes, and potato alkaloids / Mendel
Friedman.