ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Safety Assessment

دانلود کتاب ارزیابی ایمنی مواد غذایی

Food Safety Assessment

مشخصات کتاب

Food Safety Assessment

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری: ACS Symposium Series 484 
ISBN (شابک) : 9780841221987, 0841221987 
ناشر: American Chemical Society 
سال نشر: 1992 
تعداد صفحات: 472 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 44 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Safety Assessment به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ارزیابی ایمنی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ارزیابی ایمنی مواد غذایی


محتوا: ارزیابی ایمنی غذا: مقدمه / جان دبلیو. > غذای سالم چیست؟ / Fred R. Shank و Karen L. Carson --
درک ریسک و فایده / Michael W. Pariza --
ارزیابی سموم آفت کش های گیاهی دستکاری شده ژنتیکی: الزامات داده های بالقوه آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده / J توماس مک کلینتاک، روی دی. اسجوبلاد و رتو انگلر --
ارزیابی باقیمانده آفت کش ها و ایمنی مواد غذایی / هنری بی چین --
آزمایش های کوتاه مدت سلول های کبدی برای سرطان زاهای منتقله از غذا / گری ام. ویلیامز --
سیستم های تست باکتریایی برای آزمایش جهش زایی / جانی آر هیز --
روندهای فعلی در آزمایش ایمنی حیوانات / جان سی کیرشمن --
تست سمیت حاد و مزمن در ارزیابی ایمنی مواد افزودنی مواد غذایی / دیوید جی. هاتن --
سودمندی مطالعات بالینی در ایجاد ایمنی محصولات غذایی / والتر اچ. گلینزمن --
مقررات عملکرد آزمایشگاهی خوب: نیاز به انطباق / W.M. Busey and P. Runge --
اهمیت تجزیه و تحلیل خطر و سیستم نقاط کنترل بحرانی در ارزیابی و برنامه ریزی ایمنی مواد غذایی / Donald A. Corlett, Jr. --
آستانه مقررات: گزینه هایی برای مدیریت حداقل خطر موقعیت ها / آلن ام. رولیس --
ارزیابی ایمنی مواد غذایی: دستورالعمل های سازمان غذا و داروی ایالات متحده / جورج اچ پاولی --
سیستم رتبه بندی اولویت طعم: پذیرش و بین المللی سازی / Otho D. Easterday ، ریچارد ای. فورد، ریچارد ال. هال، یان استوفبرگ، پیتر کادبی، و فردریش گروندشوبر --
سیستم های خبره و شبکه های عصبی در پردازش مواد غذایی / جورج استفانک و جان ام. فیلدز --
پیش بینی مواد شیمیایی جهش زایی با استفاده از روابط کمی ساختار-فعالیت / Alan J. Shusterman --
HazardExpert، یک سیستم خبره برای پیش بینی سمیت شیمیایی / Michael P. Smithing و Ferenc Darvas --
استفاده از نظرسنجی سرشماری منو برای تخمین رژیم غذایی مصرف: نظارت پس از بازار آسپارتام / I.J. آبرامز --
ارزیابی قرار گرفتن در معرض رژیم غذایی در تجزیه و تحلیل خطر ناشی از آفت کش ها در غذاها / میشل لپارولو لوفتوس، باربارا جی پیترسن، کریستین اف. ایمنی / R.V. Lechowich --
رویکردهای فناوری بالا به ایمنی میکروبی در مواد غذایی با ماندگاری طولانی / مایرون سولبرگ --
میکروبیولوژی پیش بینی کننده: مدل سازی ریاضی رشد میکروبی در غذاها / رابرت ال. بوکانان --
مایکوتوکسین ها در غذاها و پیامدهای ایمنی آنها / Garnett E. Wood and Albert E. Pohland --
رابطه رژیم غذایی و سلامت / Paul A. Lachance --
رژیم غذایی و سرطان زایی / John A. Milner --
آلرژی های غذایی / استیو ال. تیلور، جولی ا. آدیس و سی.ای. هاسل --
وضعیت ایمنی و نظارتی مواد افزودنی رنگی مواد غذایی، داروها و لوازم آرایشی و بهداشتی / جوزف اف. بورزلکا و جان بی. هالاگان --
ارزیابی ایمنی اولسترا، یک جایگزین چربی غیرقابل جذب مشتق شده از چربی / کارولین M. Bergholz --
ترکیبات نیترات، نیتریت و N-nitroso: ایمنی مواد غذایی و پیامدهای بیولوژیکی / جوزف اچ. هوچکیس، مایکل ای. هلسر، کریس ام. ماراگوس، و یین مینگ ونگ --
اتیل کاربامات در نوشیدنی های الکلی و غذاهای تخمیری / گریگوری دبلیو دیاچنکو، بنجامین جی کاناس، فرانک ال جو و مایکل دی نووی --
ارزیابی ترکیب و ایمنی توت های سیب زمینی، دانه های سیب زمینی و گوجه فرنگی، سیب زمینی و آلکالوئیدهای سیب زمینی / مندل فریدمن.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی


Content: Food safety assessment : introduction / John W. Finley and Susan F. Robinson --
History of food safety assessment from Ancient Egypt to ancient [sic] Washington / Sanford A. Miller --
What is safe food? / Fred R. Shank and Karen L. Carson --
Risk-benefit perception / Michael W. Pariza --
Toxicological evaluation of genetically engineered plant pesticides : potential data requirements of the U.S. Environmental Protection Agency / J. Thomas McClintock, Roy D. Sjoblad, and Reto Engler --
Evaluating pesticide residues and food safety / Henry B. Chin --
Liver cell short-term tests for food-borne carcinogens / Gary M. Williams --
Bacterial test systems for mutagenesis testing / Johnnie R. Hayes --
Current trends in animal safety testing / John C. Kirschman --
Acute and chronic toxicity testing in the assessment of food additive safety / David G. Hattan --
Usefulness of clinical studies in establishing safety of food products / Walter H. Glinsmann --
Good laboratory practice regulations : the need for compliance / W.M. Busey and P. Runge --
Importance of the hazard analysis and critical control point system in food safety evaluation and planning / Donald A. Corlett, Jr. --
Threshold of regulation : options for handling minimal risk situations / Alan M. Rulis --
Food ingredient safety evaluation : guidelines from the U.S. Food and Drug Administration / George H. Pauli --
A flavor priority ranking system : acceptance and internationalization / Otho D. Easterday, Richard A. Ford, Richard L. Hall, Jan Stofberg, Peter Cadby, and Friedrich Grundschober --
Expert systems and neural networks in food processing / George Stefanek and John M. Fildes --
Predicting chemical mutagenicity by using quantitative structure-activity relationships / Alan J. Shusterman --
HazardExpert, an expert system for predicting chemical toxicity / Michael P. Smithing and Ferenc Darvas --
Using the menu census survey to estimate dietary intake : postmarket surveillance of aspartame / I.J. Abrams --
Dietary exposure assessment in the analysis of risk from pesticides in foods / Michele Leparulo-Loftus, Barbara J. Petersen, Christine F. Chaisson, and J. Robert Tomerlin --
Current concerns in food safety / R.V. Lechowich --
High-technology approaches to microbial safety in foods with extended shelf life / Myron Solberg --
Predictive microbiology : mathematical modeling of microbial growth in foods / Robert L. Buchanan --
Mycotoxins in foods and their safety ramifications / Garnett E. Wood and Albert E. Pohland --
Diet-health relationship / Paul A. Lachance --
Diet and carcinogenesis / John A. Milner --
Food allergies / Steve L. Taylor, Julie A. Nordlee, and Robert K. Bush --
Chemical safety of irradiated foods / George G. Giddings --
Safety issues with antioxidants in foods / P.B. Addis and C.A. Hassel --
Safety and regulatory status of food, drug, and cosmetic color additives / Joseph F. Borzelleca and John B. Hallagan --
Safety evaluation of olestra, a nonabsorbable fat replacement derived from fat / Carolyn M. Bergholz --
Nitrate, nitrite, and N-nitroso compounds : food safety and biological implications / Joseph H. Hotchkiss, Michael A. Helser, Chris M. Maragos, and Yin-Ming Weng --
Ethyl carbamate in alcoholic beverages and fermented foods / Gregory W. Diachenko, Benjamin J. Canas, Frank L. Joe, and Michael DiNovi --
Composition and safety evaluation of potato berries, potato and tomato seeds, potatoes, and potato alkaloids / Mendel Friedman.





نظرات کاربران