ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food and Packaging Interactions II

دانلود کتاب تعاملات غذایی و بسته بندی II

Food and Packaging Interactions II

مشخصات کتاب

Food and Packaging Interactions II

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: ACS Symposium Series 473 
ISBN (شابک) : 9780841221222, 0841221227 
ناشر: American Chemical Society 
سال نشر: 1991 
تعداد صفحات: 271 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Food and Packaging Interactions II به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تعاملات غذایی و بسته بندی II نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تعاملات غذایی و بسته بندی II


محتوا: تجزیه و تحلیل مواد فرار تولید شده در غذاها و بسته‌ها در طول پخت و پز در مایکروویو / سارا جی ریش، کرت هیکیلا و رادنی ویلیامز --
مهاجرت به غذا در طول گرمایش با مایکروویو و اجاق معمولی / سو ام. جیکلز، جان دبلیو گرامشاو، جان گیلبرت و لارنس کسل --
مطالعات سازمان غذا و دارو در مورد بسته بندی مواد غذایی در دمای بالا / هنری سی هالیفیلد --
تداخلات مواد غذایی، داروها و رنگ های آرایشی با نایلون و سایر پلی آمیدها / L.L. Oehrl, C.P. مالون و R.W. Keown --
کاربرد یک سلول مهاجرتی یک طرفه پلی (تترا فلوئورواتیلن) ​​برای اندازه گیری مهاجرت از طریق فیلم های گیرنده مایکروویو / تیموتی اچ بیگلی و هنری سی هالیفیلد --
تعیین مواد استخراجی فرار از بسته بندی مواد غذایی با گیرنده مایکروویو / ویلیام پی رز --
به سوی یک آستانه تنظیم برای اجزای بسته بندی: یک مطالعه امکان سنجی / لستر بورودینسکی --
صنایع بسته بندی و اصلاحیه افزودنی های غذایی: یک تکرار / جروم اچ هکمن --
مواد و مقالات تماس با غذا: استانداردهای اروپا / J.F. Kay --
ایمنی تعامل بسته غذایی: دیدگاه اروپایی / K.D. وودز --
تاثیر گرمایش مایکروویو بر تشکیل N-nitrosamines در بیکن / Shaun Chenghsiung Chen، Bruce R. Harte، J. Ian Grey و Alden M. Booren --
ترمودینامیک نفوذ طعم ها در پلیمرها: پیش بینی ضرایب حلالیت / G. Strandburg, P.T. DeLassus و B.A. هاول --
تعیین برهمکنش های طعم-پلیمر با روش خلاء- میکروگراویمتری / Ann M. Roland and Joseph H. Hotchkiss --
تعیین برهمکنش های بسته بندی مواد غذایی توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا / Amrik L. Khurana و Chi-Tang Ho --
تکنیک های غلظت تحلیلی هدایت شده حسی برای تعیین خصوصیات و کمیت عطر و طعم / کنت هاج --
تعامل آب پرتقال و مواد بسته بندی داخلی محصول آسپتیک / Jinq-Guey Jeng ، چینگ-چوانگ چن، شین-جونگ لین و چو-چین چن --
جذب ترکیبات طعم دهنده توسط پلی پروپیلن / D.K. آرورا، A.P. Hansen و M.S. آرماگوست --
رفتار جذبی ترکیبات با طعم مرکبات در پلی اتیلن ها و پلی پروپیلن ها: اثرات گروه های عاملی نفوذپذیر و ساختار پلیمری / جورج دبلیو هالک و جوزف پی. لوتمن --
پوسته پوسته شدن از خمیر به یک سری پلی اولفین ها: عدم وجود همبستگی بین کمیت جذب شده و بلورینگی پلیمر / پاتریک برانت، دیرک میشیلز، برت گرگوری، کیث لیرد و راجر دی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی


Content: Analysis of volatiles produced in foods and packages during microwave cooking / Sara J. Risch, Kurt Heikkila, and Rodney Williams --
Migration into food during microwave and conventional oven heating / Sue M. Jickells, John W. Gramshaw, John Gilbert, and Laurence Castle --
Food and Drug Administration studies of high-temperature food packaging / Henry C. Hollifield --
Interactions of food, drug, and cosmetic dyes with nylon and other polyamides / L.L. Oehrl, C.P. Malone, and R.W. Keown --
Application of a poly(tetrafluoroethylene) single-sided migration cell for measuring migration through microwave susceptor films / Timothy H. Begley and Henry C. Hollifield --
Determining volatile extractives from microwave susceptor food packaging / William P. Rose --
Toward a threshold of regulation for packaging components : a feasibility study / Lester Borodinsky --
Packaging industries and the food-additives amendment : a reprise / Jerome H. Heckman --
Food-contact materials and articles : standards for Europe / J.F. Kay --
Food-package interaction safety : European views / K.D. Woods --
Influence of microwave heating on the formation of N-nitrosamines in bacon / Shaun Chenghsiung Chen, Bruce R. Harte, J. Ian Gray, and Alden M. Booren --
Thermodynamics of permeation of flavors in polymers : prediction of solubility coefficients / G. Strandburg, P.T. DeLassus, and B.A. Howell --
Determination of flavor-polymer interactions by vacuum-microgravimetric method / Ann M. Roland and Joseph H. Hotchkiss --
Determination of food-packaging interactions by high-performance liquid chromatography / Amrik L. Khurana and Chi-Tang Ho --
Sensory-directed analytical concentration techniques for aroma-flavor characterization and quantitation / Kent Hodges --
Interaction of orange juice and inner packaging material of aseptic product / Jinq-Guey Jeng, Ching-Chuang Chen, Shin-Jung Lin, and Chu-Chin Chen --
Sorption of flavor compounds by polypropylene / D.K. Arora, A.P. Hansen, and M.S. Armagost --
Sorption behavior of citrus-flavor compounds in polyethylenes and polypropylenes : effects of permeant functional groups and polymer structure / George W. Halek and Joseph P. Luttmann --
Scalping from a paste into a series of polyolefins : absence of correlation between quantity sorbed and polymer crystallinity / Patrick Brant, Dirk Michiels, Bert Gregory, Keith Laird, and Roger Day.





نظرات کاربران