ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Flavor and Health Benefits of Small Fruits

دانلود کتاب طعم و فواید سلامتی میوه های کوچک

Flavor and Health Benefits of Small Fruits

مشخصات کتاب

Flavor and Health Benefits of Small Fruits

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: ACS Symposium Series 1035 
ISBN (شابک) : 9780841225497, 9780841225503 
ناشر: American Chemical Society 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 307 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Flavor and Health Benefits of Small Fruits به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب طعم و فواید سلامتی میوه های کوچک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب طعم و فواید سلامتی میوه های کوچک

مطالعات شواهدی مبنی بر مفید بودن مصرف میوه های کوچک برای سلامت انسان ارائه کرده اند که به نوبه خود باعث افزایش تقاضا برای این میوه ها شده است. در نتیجه، تحقیقات در مورد کیفیت غذا و طعم در هر دو زمینه باغبانی و علوم غذایی افزایش یافته است. این کتاب سری سمپوزیوم در یک جلد تحقیق در مورد طعم و مزایای سلامتی میوه های کوچک را ترکیب می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Studies have provided evidence that consumption of small fruits is beneficial to human health, which in turn has created an increased demand for these fruits. As a result, research on food and flavor quality has increased within both the horticulture and food science fields. This Symposium Series book combines in one volume research on flavor and on the health benefits of small fruits.



فهرست مطالب

bk-2010-1035_cover......Page 1
bk-2010-1035.fw001......Page 2
bk-2010-1035.pr001......Page 7
bk-2010-1035.ch001......Page 8
bk-2010-1035.ch002......Page 17
bk-2010-1035.ch003......Page 28
bk-2010-1035.ch004......Page 45
bk-2010-1035.ch005......Page 62
bk-2010-1035.ch006......Page 77
bk-2010-1035.ch007......Page 93
bk-2010-1035.ch008......Page 116
bk-2010-1035.ch009......Page 133
bk-2010-1035.ch010......Page 153
bk-2010-1035.ch011......Page 171
bk-2010-1035.ch012......Page 190
bk-2010-1035.ch013......Page 205
bk-2010-1035.ch014......Page 216
bk-2010-1035.ch015......Page 228
bk-2010-1035.ch016......Page 242
bk-2010-1035.ch017......Page 255
bk-2010-1035.ch018......Page 268
bk-2010-1035.ch019......Page 280
bk-2010-1035.ix002......Page 288




نظرات کاربران