دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Vijay K. Juneja, John P. Cherry, and Michael H. Tunick (Eds.) سری: ACS Symposium Series 931 ISBN (شابک) : 9780841239159, 9780841220492 ناشر: American Chemical Society سال نشر: 2006 تعداد صفحات: 353 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 32 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in Microbial Food Safety به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
محتوا: 1. رویکردهای ژنومی و پوتئومی برای مطالعه پاسخ های استرس
باکتریایی. SHIVANTHI ANANDAN; 2. مروری بر روش های سریع برای
تشخیص پاتوژن ها و سموم منتقله از غذا. پیتر فنگ; 4. روش های
مبتنی بر حسگر زیستی ایمونولوژیک. 5. سنجش حد نصاب و ایمنی غذا.
6. تحولات اخیر در راهبردهای مداخله قبل و بعد از کشتار برای
کنترل آلودگی گوشت. 7. درمان های حرارتی برای کنترل عوامل بیماری
زا در غذاهای عضلانی با ارجاع خاص به محصولات Sous-vide. 8.
پیشرفت های اخیر در تابش مواد غذایی. 9. غیرفعال سازی غیر حرارتی
اشریشیا کلی در آب میوه ها با استفاده از میدان های الکتریکی
فرکانس رادیویی. دیوید جی. گئوکه، کریستوفر برانکهورست، پیتر کوک
و فن XUETONG; 10. پردازش فشار هیدرواستاتیک بالا. 11. فناوری
میدان الکتریکی پالسی: کارایی و مکانیزم. 12. فعالیت های آنتی
بیوتیکی ترکیبات گیاهی در برابر پاتوژن های انسانی مواد غذایی غیر
مقاوم و مقاوم به آنتی بیوتیک. 13. موارد استفاده و محدودیت های
آزمایش میکروبی. 14. پیش بینی رشد پاتوژن های میکروبی در غذا. 15.
مدل سازی رفتار و سرنوشت پاتوژن های میکروبی در عملیات کاهش ذرات
فرآوری گوشت گاو. 16. رویکردهای مدل سازی غیرفعال سازی حرارتی
پاتوژن های منتقله از غذا. 17. ابزارهای محاسباتی در میکروبیولوژی
پیش بینی; 18. دیدگاه های صنعت در مورد استانداردهای عملکرد. 19.
دیدگاه نظارتی در مورد افزایش ایمنی مواد غذایی: نیازها و چالش
ها. 20. بررسی های تولیدات وارداتی و داخلی FDA. 21. غذا به عنوان
سلاح تروریسم
Content: 1. Genomic and Poteomic Approaches for Studying
Bacterial Stress Responses; SHIVANTHI ANANDAN; 2. Overview of
Rapid Methods for the Detection of Food Borne Pathogens and
Toxins; PETER FENG; 4. IMMUNOLOGICAL BIOSENSOR-BASED METHODS;
5. Quorum Sensing and Food Safety; 6. Recent Developments in
Pre-and Post-slaughter Intervention Strategies for Control of
Meat Contamination; 7. Thermal Treatments to Control Pathogens
in Muscle Foods with Particular Reference to Sous-vide
Products; 8. Recent Advances in Food Irradiation; 9. Nonthermal
Inactivation of Escherichia coli in Fruit Juices Using Radio
Frequency Electric Fields; DAVID J. GEVEKE, CHRISTOPHER
BRUNKHORST, PETER COOKE AND XUETONG FAN; 10. High Hydrostatic
Pressure Processing; 11. Pulsed Electric Field Technology:
Efficacy and Mmechanism; 12. Antibiotic Activities of Plant
Compounds Against Non-resistant and Antibiotic Resistant
Foodborne Human Pathogens; 13. Uses and Limits of Microbial
Testing; 14. Predicting the Growth of Microbial Pathogens in
Food; 15. Modeling the Behavior and Fate of Microbial Pathogens
in Beef Processing Particle Reduction Operations; 16.
Approaches for Modeling Thermal Inactivation of Foodborne
Pathogens; 17. Computational Tools in Predictive Microbiology;
18. Industry Perspectives on Performance Standards; 19.
Regulatory Perspective on Enhancing the Safety of Foods: Needs
and Challenges; 20. FDA's Imported and Domestic Produce
Surveys; 21. Food as a Weapon of Terrorism