ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Advances in Microbial Food Safety

دانلود کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی

Advances in Microbial Food Safety

مشخصات کتاب

Advances in Microbial Food Safety

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری: ACS Symposium Series 931 
ISBN (شابک) : 9780841239159, 9780841220492 
ناشر: American Chemical Society 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 353 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 32 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in Microbial Food Safety به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیشرفت در ایمنی مواد غذایی میکروبی


محتوا: 1. رویکردهای ژنومی و پوتئومی برای مطالعه پاسخ های استرس باکتریایی. SHIVANTHI ANANDAN; 2. مروری بر روش های سریع برای تشخیص پاتوژن ها و سموم منتقله از غذا. پیتر فنگ; 4. روش های مبتنی بر حسگر زیستی ایمونولوژیک. 5. سنجش حد نصاب و ایمنی غذا. 6. تحولات اخیر در راهبردهای مداخله قبل و بعد از کشتار برای کنترل آلودگی گوشت. 7. درمان های حرارتی برای کنترل عوامل بیماری زا در غذاهای عضلانی با ارجاع خاص به محصولات Sous-vide. 8. پیشرفت های اخیر در تابش مواد غذایی. 9. غیرفعال سازی غیر حرارتی اشریشیا کلی در آب میوه ها با استفاده از میدان های الکتریکی فرکانس رادیویی. دیوید جی. گئوکه، کریستوفر برانکهورست، پیتر کوک و فن XUETONG; 10. پردازش فشار هیدرواستاتیک بالا. 11. فناوری میدان الکتریکی پالسی: کارایی و مکانیزم. 12. فعالیت های آنتی بیوتیکی ترکیبات گیاهی در برابر پاتوژن های انسانی مواد غذایی غیر مقاوم و مقاوم به آنتی بیوتیک. 13. موارد استفاده و محدودیت های آزمایش میکروبی. 14. پیش بینی رشد پاتوژن های میکروبی در غذا. 15. مدل سازی رفتار و سرنوشت پاتوژن های میکروبی در عملیات کاهش ذرات فرآوری گوشت گاو. 16. رویکردهای مدل سازی غیرفعال سازی حرارتی پاتوژن های منتقله از غذا. 17. ابزارهای محاسباتی در میکروبیولوژی پیش بینی; 18. دیدگاه های صنعت در مورد استانداردهای عملکرد. 19. دیدگاه نظارتی در مورد افزایش ایمنی مواد غذایی: نیازها و چالش ها. 20. بررسی های تولیدات وارداتی و داخلی FDA. 21. غذا به عنوان سلاح تروریسم


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی


Content: 1. Genomic and Poteomic Approaches for Studying Bacterial Stress Responses; SHIVANTHI ANANDAN; 2. Overview of Rapid Methods for the Detection of Food Borne Pathogens and Toxins; PETER FENG; 4. IMMUNOLOGICAL BIOSENSOR-BASED METHODS; 5. Quorum Sensing and Food Safety; 6. Recent Developments in Pre-and Post-slaughter Intervention Strategies for Control of Meat Contamination; 7. Thermal Treatments to Control Pathogens in Muscle Foods with Particular Reference to Sous-vide Products; 8. Recent Advances in Food Irradiation; 9. Nonthermal Inactivation of Escherichia coli in Fruit Juices Using Radio Frequency Electric Fields; DAVID J. GEVEKE, CHRISTOPHER BRUNKHORST, PETER COOKE AND XUETONG FAN; 10. High Hydrostatic Pressure Processing; 11. Pulsed Electric Field Technology: Efficacy and Mmechanism; 12. Antibiotic Activities of Plant Compounds Against Non-resistant and Antibiotic Resistant Foodborne Human Pathogens; 13. Uses and Limits of Microbial Testing; 14. Predicting the Growth of Microbial Pathogens in Food; 15. Modeling the Behavior and Fate of Microbial Pathogens in Beef Processing Particle Reduction Operations; 16. Approaches for Modeling Thermal Inactivation of Foodborne Pathogens; 17. Computational Tools in Predictive Microbiology; 18. Industry Perspectives on Performance Standards; 19. Regulatory Perspective on Enhancing the Safety of Foods: Needs and Challenges; 20. FDA's Imported and Domestic Produce Surveys; 21. Food as a Weapon of Terrorism





نظرات کاربران