ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Advances in Cereal Science: Implications to Food Processing and Health Promotion

دانلود کتاب پیشرفت در علم غلات: پیامدهایی برای پردازش مواد غذایی و ارتقای سلامت

Advances in Cereal Science: Implications to Food Processing and Health Promotion

مشخصات کتاب

Advances in Cereal Science: Implications to Food Processing and Health Promotion

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری: ACS Symposium Series 1089 
ISBN (شابک) : 9780841226364, 9780841226418 
ناشر: American Chemical Society 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 209 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in Cereal Science: Implications to Food Processing and Health Promotion به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در علم غلات: پیامدهایی برای پردازش مواد غذایی و ارتقای سلامت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیشرفت در علم غلات: پیامدهایی برای پردازش مواد غذایی و ارتقای سلامت


محتوا: 1. تولید و استفاده عمده غلات غلات در سراسر جهان. JOSEPH M. AWIKA; 2. افزایش محتوای ریز مغذی در غذاهای غلات. VIENO PIIRONEN; 3. اثرات فرآوری بر فنولیک های آنتی اکسیدان غلات و حبوبات. KWAKU G. DUODU; 4. نمایه سازی متابولیت غلات - ابزاری امیدوارکننده برای ارزیابی کیفیت و ایمنی دانه. توماس فرانک، ریچارد ام. رولیگ، و کارل هاینز انگل. 5. محصولات دانه با رنگدانه آنتوسیانین. E-S. M. ABDEL-AAL; 6. تولید اتوهیدرولیتیک هیدرولیزات های آرابینوکسیلان فرولوئیله شده از محصولات فرآوری غلات برای کاربردهای غذایی. DEVIN J. ROSE; 7. ساختار و شیمی پروتئین سورگوم: پیامدها برای تغذیه و عملکرد. S. R. BEAN، B. P. IOERGER، B. M. SMITH، و D. L. BLACKWELL; 8. لیپیدهای سورگوم دانه: استخراج، خصوصیات، و پتانسیل سلامت. بو هیون لی، کورتیس ال. ولر، سوزان ال. کاپت، تیموتی پی کار، جنس والتر، اینس مارتینز، و ویکی ال. شلگل. 9. فلاونوئیدهای سورگوم: ترکیبات غیرمعمول با پیامدهای امیدوارکننده برای سلامتی. JOSEPH M. AWIKA; بیوگرافی سردبیران; شاخص ها AUTHOR INDEX; INDEX موضوع


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی


Content: 1. MAJOR CEREAL GRAINS PRODUCTION AND USE AROUND THE WORLD; JOSEPH M. AWIKA; 2. ENHANCING MICRONUTRIENT CONTENT IN CEREAL FOODS; VIENO PIIRONEN; 3. EFFECTS OF PROCESSING ON ANTIOXIDANT PHENOLICS OF CEREAL AND LEGUME GRAINS; KWAKU G. DUODU; 4. METABOLITE PROFILING OF CEREALS - A PROMISING TOOL FOR THE ASSESSMENT OF GRAIN QUALITY AND SAFETY; THOMAS FRANK, RICHARD M. ROHLIG, AND KARL-HEINZ ENGEL; 5. ANTHOCYANIN-PIGMENTED GRAIN PRODUCTS; E-S. M. ABDEL-AAL; 6. AUTOHYDROLYTIC PRODUCTION OF FERULOYLATED ARABINOXYLAN HYDROLYSATES FROM CEREAL PROCESSING COPRODUCTS FOR FOOD APPLICATIONS; DEVIN J. ROSE; 7. SORGHUM PROTEIN STRUCTURE AND CHEMISTRY: IMPLICATIONS FOR NUTRITION AND FUNCTIONALITY; S. R. BEAN, B. P. IOERGER, B. M. SMITH, AND D. L. BLACKWELL; 8. GRAIN SORGHUM LIPIDS: EXTRACTION, CHARACTERIZATION, AND HEALTH POTENTIAL; BO HYUN LEE, CURTIS L. WELLER, SUSAN L. CUPPETT, TIMOTHY P. CARR, JENS WALTER, INES MARTINEZ, AND VICKI L. SCHLEGEL; 9. SORGHUM FLAVONOIDS: UNUSUAL COMPOUNDS WITH PROMISING IMPLICATIONS FOR HEALTH; JOSEPH M. AWIKA; EDITORS' BIOGRAPHIES; INDEXES; AUTHOR INDEX; SUBJECT INDEX





نظرات کاربران