ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Herbal Medicine & Molecular Basis in Health and Disease

دانلود کتاب گیاه پزشکی و مبانی مولکولی در سلامت و بیماری

Herbal Medicine & Molecular Basis in Health and Disease

مشخصات کتاب

Herbal Medicine & Molecular Basis in Health and Disease

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780824752088, 0824752082 
ناشر: Taylor & Francis 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 906 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 21


در صورت تبدیل فایل کتاب Herbal Medicine & Molecular Basis in Health and Disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گیاه پزشکی و مبانی مولکولی در سلامت و بیماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گیاه پزشکی و مبانی مولکولی در سلامت و بیماری

در پاسخ به افزایش محبوبیت داروهای گیاهی و سایر اشکال طب مکمل یا جایگزین، این مرجع به بررسی و ارزیابی انتقادی مسائل مختلف ایمنی، سمیت و کنترل کیفیت مربوط به این رشته می‌پردازد.
محتوا: جلد کتاب. نیمه عنوان؛ سریال-عنوان; عنوان؛ کپی رایت؛ معرفی سری; پیشگفتار؛ فهرست؛ مشارکت کنندگان؛ 1 ادغام طب سنتی و مکمل در مراقبت های بهداشتی ملی. 2 آیا طب سنتی می تواند با طب مدرن در یک سیستم مراقبت بهداشتی همزیستی داشته باشد؟ 3 کارآزمایی بالینی برای عصاره های گیاهی. 4 گیاه دارویی; 5 اثرات فیتوکمیکال ها در ترکیبات کاربردی چینی بر سلامت روده. 6 چای و سلامتی; 7 جینکو بیلوبا؛ 8 زنجبیل؛ 9 قارچ پلیفور لینگژی (گانودرما لوسیدوم)؛ 10 گونه Epimedium; 11 Ligusticum chuanxiong Hort; 12 مریم گلی. 13 Schisandrin B و سایر Dibenzocyclooctadiene Lignans14 Spirulina; 15 Averrhoa bilimbi; 16 Lentinus edodes; 17 سبزیجات چلیپایی و شیمی درمانی. 18 مطالعات فارماکولوژیک و پیشگیرانه از گل داودی. 19 Andrographis paniculata و سیستم قلبی عروقی. 20 رزماری; 21 Crataegus (زالزالک); 22 رسوراترول; 23 اثرات فارماکولوژیکی و فیزیولوژیکی جینسینگ. 24 فعالیت آنتی اکسیدانی گلابی خاردار (Opuntia.
چکیده: در پاسخ به افزایش محبوبیت داروهای گیاهی و سایر اشکال طب مکمل یا جایگزین، این مرجع به بررسی و ارزیابی انتقادی مسائل مختلف ایمنی، سمیت و کنترل کیفیت مرتبط با این رشته می‌پردازد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Responding to the increased popularity of herbal medicine and other forms of complementary or alternative medicine, this reference reviews and critically evaluates various safety, toxicity and quality-control issues relating to the field.
Content: Book Cover; Half-Title; Series-Title; Title; Copyright; Series Introduction; Preface; Contents; Contributors; 1 Integrating Traditional and Complementary Medicine into National Health Care; 2 Can Traditional Medicine Coexist with Modern Medicine in the Same Health Care System?; 3 Clinical Trials for Herbal Extracts; 4 Herbal Medicine; 5 Effects of Phytochemicals in Chinese Functional Ingredients on Gut Health; 6 Tea and Health; 7 Ginkgo biloba; 8 Ginger; 9 Lingzhi Polyphorous Fungus (Ganoderma lucidum); 10 Epimedium Species; 11 Ligusticum chuanxiong Hort; 12 Salvia miltiorrhiza. 13 Schisandrin B and Other Dibenzocyclooctadiene Lignans14 Spirulina; 15 Averrhoa bilimbi; 16 Lentinus edodes; 17 Cruciferous Vegetables and Chemoprevention; 18 Pharmacological and Chemopreventive Studies of Chrysanthemum; 19 Andrographis paniculata and the Cardiovascular System; 20 Rosemary; 21 Crataegus (Hawthorn); 22 Resveratrol; 23 Pharmacological and Physiological Effects of Ginseng; 24 Antioxidant Activities of Prickly Pear (Opuntia.
Abstract: Responding to the increased popularity of herbal medicine and other forms of complementary or alternative medicine, this reference reviews and critically evaluates various safety, toxicity and quality-control issues relating to the field



فهرست مطالب

Herbal and Traditional Medicine Molecular Aspects of Health......Page 1
OXIDATIVE STRESS AND DISEASE......Page 2
Additional Volumes in Preparation......Page 3
Series Introduction......Page 6
Preface......Page 10
Contributors......Page 16
I. INTRODUCTION......Page 24
III. WHO POLICY......Page 25
D. Rational Use......Page 26
A. Equity......Page 27
1. Clinical Research......Page 28
3. The Convention on Biological Diversity......Page 29
5. Future......Page 30
C. Governance......Page 31
D. Financing......Page 32
E. Potential Conflicts Arising from Allocation of Resources to Traditional Health Care Services......Page 33
F. Knowledge Production......Page 37
G. Knowledge Management and Utilization......Page 38
1. British Library......Page 39
1. Safety......Page 40
2. Emerging European Regulation on the Safety of Herbal Medicines......Page 43
4. Priority Diseases......Page 45
1. Research Priorities......Page 47
2. Efficacy and Beyond: Research Methodologies for Traditional and Complementary and Medicine......Page 48
3. Policy Implications......Page 50
V. CONCLUSION......Page 51
REFERENCES......Page 52
I. WHAT IS HEALTH?......Page 55
II. MODERN HEALTH SCIENCE......Page 56
III. UNDERSTANDING CHINESE HERBAL MEDICINE......Page 59
V. HOSPITAL SERVICE......Page 61
VI. INTEGRATED CLINIC......Page 62
VII. MEDICAL EDUCATION......Page 63
IX. THE EFFICACY-DRIVEN APPROACH......Page 64
1. Reactions to herbs.......Page 65
B. Interactions Between Modern and Chinese Medicinal Drugs......Page 66
C. Source of Herbs......Page 67
XI. CONCLUSION......Page 70
REFERENCES......Page 71
I. INTRODUCTION......Page 75
II. BLACK COHOSH CIMICIFUGA RACEMOSA......Page 76
III. CRANBERRY VACCINIUM MACROCARPON......Page 77
IV. ECHINACEA ECHINACEA ANGUSTIFOLIA; ECHINACEA PALLIDA; ECHINACEA PURPUREA......Page 78
V. EPHEDRA EPHEDRA SINICA......Page 79
VII. GARLIC ALLIUM SATIVUM......Page 80
VIII. GINKGO GINKGO BILOBA......Page 81
IX. GINSENG PANAX SPECIES......Page 82
X. KAVA KAVA PIPER METHYSTICUM......Page 83
XI. SAW PALMETTO SERENOA REPENS......Page 84
XII. ST. JOHN’S WORT HYPERICUM PERFORATUM......Page 85
XIII. VALERIAN VALERIANA OFFICINALIS......Page 86
REFERENCES......Page 87
I. INTRODUCTION......Page 95
II. DIFFERENT MECHANISMS OF ACTION OF BIOACTIVE CONSTITUENTS......Page 96
III. SYNERGISMS AND OTHER COMBINATORIAL EFFECTS......Page 97
IV. DOSE-RESPONSE RELATIONSHIPS......Page 98
A. Identification, Harvesting, and Manufacturing......Page 99
D. Drug-herb Herb-Herb Interactions......Page 100
F. Insufficient Consumer Education......Page 101
VI. GERMAN MODEL FOR REGULATION, USE, AND SCIENTIFIC EVALUATION OF HERBAL PRODUCTS......Page 102
VII. COMMISSION E: EVALUATION METHODS AND CRITERIA......Page 103
VIII. TRADITIONAL CHINESE HERBS......Page 104
A. The Way Forward for TCM......Page 105
REFERENCES......Page 106
I. INTRODUCTION......Page 109
C. Amomum Fruit Amomum xanthioides......Page 115
F. Bitter Orange Citrus aurantium......Page 116
G. Cassia Tora Seed C. tora or C. obtusifolia......Page 117
K. Cinnamon Cinnamomum cassia......Page 118
N. Ginger Zingiber officinale......Page 119
Q. Licorice Glycyrrhiza uralensis, G. glabra......Page 120
S. Orange Oil Phyllanthus emblica......Page 121
A. Shi-Quan-Da-Bu-Tang Ten Significant Tonic Decoction......Page 122
IV. SELECTION OF THE ACTIVE INGREDIENTS AND THEIR MECHANISM OF ACTION......Page 123
C. Anethole......Page 124
H. Emodin......Page 125
L. Nobiletin......Page 126
V. SUMMARY AND POTENTIAL......Page 127
REFERENCES......Page 128
B. Mechanisms in Cancer......Page 138
II. TEA AS A HEALTH-PROMOTING BEVERAGE......Page 139
A. Tea and Heart Disease Prevention......Page 141
B. Tea and Cancer Prevention......Page 142
C. Tea Induces Detoxification Enzymes......Page 146
D. Growth Control and Apoptosis by Tea......Page 148
G. Absorption and Metabolism of Tea Polyphenols......Page 150
H. Role of Caffeine......Page 151
I. Tea, Weight Control, and Thermogenesis......Page 153
III. CONCLUSION......Page 154
REFERENCES......Page 155
I. INTRODUCTION......Page 166
II. WHAT IS GINKGO BILOBA?......Page 168
IV. CLINICAL INDICATIONS......Page 169
V. BIOLOGICAL PROOFS OF EFFICACY......Page 170
VI. MECHANISMS OF ACTION......Page 174
VII. AN ADAPTIVE EFFECT......Page 175
VIII. BOTTOM-UP VERSUS TOP-DOWN EFFECT......Page 176
REFERENCES......Page 178
I. INTRODUCTION......Page 186
II. METABOLISM OF GINGER......Page 187
III. ANTIOXIDANT PROPERTIES OF GINGER......Page 188
IV. ANTICARCINOGENIC EFFECTS OF GINGER......Page 189
V. ANTI-INFLAMMATORY EFFECTS OF GINGER......Page 190
VI. GINGER AS AN ANTINAUSEA AGENT......Page 191
VII. CARDIOVASCULAR-ASSOCIATED EFFECTS OF GINGER......Page 192
REFERENCES......Page 193
I. INTRODUCTION......Page 199
II. TAXONOMY OF G. LUCIDUM......Page 201
IV. CULTIVATION OF G. LUCIDUM AND GLOBAL USAGE......Page 202
V. DOSAGE......Page 203
VI. MAJOR BIOACTIVE COMPONENTS OF G. LUCIDUM......Page 204
B. Triterpenes......Page 205
C. Minerals, Metals, and Microbial Content......Page 206
VII. THERAPEUTIC APPLICATIONS OF G. LUCIDUM......Page 208
A. Viral Infection......Page 209
B. Bacterial Infection......Page 210
C. Cancer......Page 211
D. Immune Status......Page 218
E. Cardiovascular Disease......Page 220
F. Inflammatory Disorders......Page 222
H. Antioxidant......Page 224
I. Liver Injury......Page 226
VIII. CONCLUDING REMARKS......Page 228
REFERENCES......Page 237
A. Processing......Page 249
II. DETERMINATION OF EPIMEDIUM SPECIES......Page 250
III. CHEMICAL CONSTITUENTS......Page 251
B. Effects on the Skeletal System......Page 253
D. Antioxidant Effects......Page 257
G. Antibacterial and Antiviral Effects......Page 260
J. Urinary Effects......Page 261
VI. SUMMARY......Page 262
REFERENCES......Page 263
II. PLANT/HERB RECOGNITION......Page 267
B. Modern Usage......Page 268
A. Pharmacokinetics of Ligusticum Mixtures......Page 269
2. Effects on Central Nervous System......Page 270
1. Cardiovascular Effects......Page 271
4. Uterine Effects......Page 273
A. Cerebrovascular and Coagulation Effects......Page 274
VIII. CONCLUSION......Page 275
REFERENCES......Page 276
I. INTRODUCTION......Page 280
A. Lipid-Soluble Components......Page 281
B. Water-Soluble Components......Page 282
1. Liver Fibrosis......Page 283
3. Other Liver Diseases......Page 286
1. Scavenge Oxygen Free Radicals and Inhibit Lipid Peroxidation......Page 287
3. Inhibit Endothelin-1 ET-1 Gene Expression......Page 288
5. Attenuate the Dysfunction of Vasoactive Intestinal Peptide VIP......Page 289
1. Myocardial Infarction......Page 290
2. Myocardial Ischemia-Reperfusion Injury......Page 291
3. Atherosclerosis......Page 292
4. Restenosis......Page 293
1. In Vivo Studies......Page 295
2. In Vitro Studies......Page 296
REFERENCES......Page 298
I. INTRODUCTION......Page 308
A. Hepatoprotective Effects......Page 310
B. Cardioprotective Effects......Page 311
C. Neuroprotective Effects......Page 312
D. Anticarcinogenic Effects......Page 313
E. Physical-Performance-Enhancing Effect......Page 314
1. Induction of Detoxifying Enzymes......Page 315
3. In Vivo Antioxidant Potential......Page 316
B. Enhancement/Protection of Liver Function......Page 319
D. Other Biochemical Actions......Page 320
V. TOXICOLOGY AND ADVERSE SIDE EFFECTS......Page 321
VI. EAST-MEETS-WEST MEDICINE......Page 322
ACKNOWLEDGMENTS......Page 323
REFERENCES......Page 324
I. INTRODUCTION......Page 334
II. GENERAL HEALTH BENEFITS......Page 335
III. ANTIOXIDANT PROPERTIES......Page 337
IV. CONCLUDING REMARKS......Page 340
REFERENCES......Page 342
I. INTRODUCTION......Page 346
B. Ethnopharmacological Uses......Page 347
A. Hypoglycemic Activity of A. bilimbi in STZ-Diabetic Wistar Rats......Page 348
1. Effect on Oral Glucose Tolerance in Normal and Diabetic SD Rats......Page 349
4. Effect of A. bilimbi on Insulin in STZ-Diabetic Rats......Page 350
5. Effect of A. bilimbi on Liver Glucose-6-Phosphatase Activity and Glycogen in STZ-Diabetic Rats......Page 351
REFERENCES......Page 352
I. INTRODUCTION......Page 354
II. LENTINUS EDODES......Page 355
IV. OPTIMAL DOSAGE DETERMINATION......Page 356
A. Anticancer/Antitumor Effects......Page 357
B. Immune-Modulating Effects of Lentinan......Page 362
C. Antiviral Effects......Page 366
VI. OTHER COMPONENTS OF LESSER INTEREST......Page 369
VII. MYCOVIRUS......Page 370
VIII. CLINICAL APPLICATION AND POSSIBLE FUTURE TRENDS......Page 372
REFERENCES......Page 373
I. INTRODUCTION......Page 383
II. GLUCOSINOLATES......Page 385
III. THE GLUCOSINOLATE MYROSINASE SYSTEM......Page 387
A. Flavor Components......Page 388
C. Antinutritional Effects of Glucosinolate Hydrolytic Products......Page 389
V. BRASSICA VEGETABLE CONSUMPTION AND HUMAN HEALTH: THE EPIDEMIOLOGICAL EVIDENCE......Page 391
VI. CHEMOPREVENTION BY ISOTHIOCYANATE: THE IN VIVO EVIDENCE......Page 392
VII. THE METABOLISM OF DIETARY ISOTHIOCYANATES IN VIVO......Page 396
VIII. THE MAMMALIAN DETOXIFICATION SYSTEM......Page 399
A. Phase I Enzymes......Page 400
A. NQO1 Induction by Isothiocyanates......Page 401
A. Signalling Events Associated with Phase II Enzyme Induction: The Role of Map Kinases......Page 402
B. The Antioxidant Responsive Element, A Site for Nrf2 Transcription Factor Binding......Page 403
D. The In Vivo Function of Nrf2......Page 405
A. The Mechanisms of Isothiocyanate-Induced Apoptosis in Mammalian Cell......Page 406
XIII. CONCLUSIONS AND FUTURE OBJECTIVES......Page 409
REFERENCES......Page 410
A. Chrysanthemum morifolium Ramat......Page 424
C. General Pharmacological Studies......Page 425
4. Antioxidant Activities......Page 426
A. Fatty Acids......Page 427
2. Antitumor Activity......Page 428
C. Flavonoids......Page 429
1. Antioxidant Activity......Page 431
3. Antimutagenic Activity......Page 432
4. Estrogenic and Antiestrogenic Activity......Page 433
5. Antiangiogenesis......Page 434
6. Antiproliferation......Page 435
7. Induction of Cell Cycle Arrest......Page 437
8. Induction of Apoptosis......Page 440
9. Inhibition of Kinases Involved in MAPK Pathway......Page 442
A. Inhibition of Other Enzymes......Page 443
A. Active Components and Intake......Page 444
C. Equivocal Effects of Antioxidants......Page 445
REFERENCES......Page 447
I. INTRODUCTION......Page 457
II. CHEMICAL CONSTITUENTS OF A. PANICULATA......Page 459
III. BIOLOGICAL EFFECTS OF A. PANICULATA......Page 460
IV. FURTHER STUDIES WITH FRACTIONS OF A. PANICULATA EXTRACT AND SOME DITERPENOID DERIVATIVES......Page 463
V. EFFECTS OF DA AND DDA ON ISOLATED RAT THORACIC AORTA......Page 465
VI. EFFECTS OF DDA IN ANESTHETIZED SD RATS AND ISOLATED RAT RIGHT ATRIA......Page 467
VII. EFFECTS OF DA AND DDA ON ENDOTHELIAL CELL PRODUCTION OF NITRIC OXIDE......Page 468
REFERENCES......Page 469
A. Preparation......Page 472
B. Composition......Page 473
A. Antioxidant Properties in Food and Biological Systems......Page 474
1. Animal Studies......Page 475
2. Cellular Mechanisms......Page 476
IV. POTENTIAL ADVERSE EFFECTS......Page 478
VI. CONCLUSIONS AND FUTURE PERSPECTIVES......Page 479
REFERENCES......Page 480
I. INTRODUCTION......Page 485
II. HYPOCHOLESTEROLEMIC ACTIVITY......Page 486
III. ANTIOXIDANT ACTIVITY......Page 490
B. Animal Studies......Page 495
C. In Vitro Studies......Page 496
REFERENCES......Page 498
I. INTRODUCTION......Page 502
II. OCCURRENCE, SYNTHESIS, AND CHEMISTRY......Page 503
A. Antioxidant Activity of RSV?Potential Cardioprotective Effect......Page 506
B. Anticyclooxygenase, Antilipoxygenase Activities, and Regulation of Cytokine Secretion: Immunomodulatory Effect......Page 509
C. RSV and Transcription Factors: Regulation of Gene Expression......Page 511
D. Regulation of Cell Proliferation and Apoptosis: Cancer Chemopreventive Activity......Page 516
REFERENCES......Page 520
I. INTRODUCTION......Page 530
II. STRUCTURAL PROPERTY OF GINSENG......Page 531
III. REDUCTION OF BLOOD GLUCOSE LEVEL AND IMPROVEMENT OF DIABETES TREATMENT......Page 533
B. Modulation of Digestion and Absorption of Carbohydrates......Page 534
IV. ANTICARCINOGENIC ACTIVITY......Page 535
B. Antimetastatic Effect and Inhibitory Activity on Multidrug Resistance MDR......Page 536
C. Anticarcinogenic Activities and Synergistic Effects in Combination with Chemical Therapeutic Agents......Page 538
E. Immunomodulatory Antitumor Activities of Ginseng Polysaccharide......Page 539
V. ANTIHYPERTENSIVE EFFECTS......Page 540
A. Endothelium-Dependent Vasorelaxation of Ginsenosides......Page 541
B. Antiatherosclerosis and Antiplatelet Effects of Ginsenosides......Page 542
REFERENCES......Page 543
I. INTRODUCTION......Page 550
B. Betanin and Indicaxanthin from Prickly Pear Fruit......Page 552
C. Redox Potential......Page 554
D. Safety......Page 555
III. ANTIOXIDANT COMPOSITION OF FRUITS OF O. FICUS INDICA......Page 556
1. Chemical Models......Page 557
2. Biological Models......Page 558
B. In Vivo Studies with Humans......Page 561
1. Chemical Models......Page 562
B. Biological Models......Page 564
VI. CONCLUSIONS......Page 565
I. INTRODUCTION......Page 570
A. Scavenging Activity on DPPH Radical, Superoxide Anion, and Hydroxyl Radical......Page 572
C. Hydrogen-Peroxide-Induced Oxidative DNA Damage in Human Lymphocytes......Page 573
A. Effects of C. Tora on B[a]P-Induced DNA Damage in HepG2 Cell Line......Page 574
2. NADPH CYP-450 Reductase......Page 575
A. Total Phenolic Compounds......Page 576
B. Anthraquinones: Characteristic and Content in Cassia Extracts......Page 577
V. ANTIGENOTOXICITY OF CHRYSOPHANOL, EMODIN, AND RHEIN......Page 578
B. Lipid-Lowering Effect......Page 579
A. Antihepatotoxic Effect......Page 580
REFERENCES......Page 581
I. INTRODUCTION......Page 586
II. HEPATOCYTE INJURY INDUCED BY HCV INFECTION......Page 590
III. EFFECTS OF SHO-SAIKO-TO ON HEPATIC FIBROSIS......Page 593
IV. EFFECTS OF SHO-SAIKO-TO ON HEPATIC CARCINOGENESIS......Page 597
REFERENCES......Page 599
I. ATHEROGENIC MODIFICATIONS OF LDL AND ATHEROSCLEROSIS......Page 607
II. MACROPHAGE-MEDIATED OXIDATION OF LDL......Page 609
III. PARAOXONASE AND LDL OXIDATION......Page 610
V. LICORICE, LDL OXIDATION, AND ATHEROSCLEROSIS......Page 611
VI. CHARACTERIZATION OF ANTIOXIDANT CONSTITUENTS FROM LICORICE ROOTS......Page 612
VII. THE ANTIOXIDATIVE PROPERTIES OF LICORICE CONSUMPTION IN HUMANS......Page 614
VIII. THE EFFECT OF LICORICE CONSUMPTION BY MICE ON LDL OXIDATION, MACROPHAGE FOAM CELL FORMATION, AND ATHEROSCLEROSIS......Page 617
IX. SUMMARY......Page 619
REFERENCES......Page 620
A. Estrogens......Page 627
B. Studies on Structure-Activity Relationships......Page 629
II. ESTROGEN-LIKE ACTIVITY OF LICORICE ROOT EXTRACT......Page 631
III. ESTROGEN-LIKE ACTIVITY OF LICORICE ROOT CONSTITUENTS......Page 632
3. Effect of Glabridin on Cardiovascular Cells......Page 634
B. Glabrene and Other Constituents from the Licorice Root......Page 635
IV. THE EFFECT OF GLABRIDIN DERIVATIVES ON THEIR ER BINDING......Page 637
VI. DIFFERENTIAL EFFECTS OF GLABRIDIN AND GLABRENE ON ERA AND ERB EXPRESSIONS......Page 638
VIII. WHITENING EFFECT OF LICORICE EXTRACT AND ITS CONSTITUENTS......Page 639
IX. SUMMARY......Page 640
REFERENCES......Page 642
I. INTRODUCTION......Page 647
II. TRADITIONAL CHINESE HERBAL MEDICINE AS A MODEL OF ANTIOXIDANT-BASED-COMPOUNDS FORMULA......Page 648
III. ANTIOXIDANT POTENTIAL OF SMS DETERMINED IN VITRO......Page 649
IV. PREVENTION OF CEREBRAL OXIDATIVE INJURY PRODUCED BY ISCHEMIA REPERFUSION BY SMS......Page 650
V. SMS MODULATES CELLULAR ANTIOXIDANT POTENTIAL THROUGH INDUCTION OF GPX......Page 652
REFERENCES......Page 653
I. TRADITIONAL MEDICINE......Page 655
B. Uses Described in Folk Medicine......Page 656
IV. PRODUCTION OF TONGKAT ALI......Page 657
A. Phytochemistry......Page 658
VI. TONGKAT ALI AND APHRODISIAC PROPERTY: FACT OR FOLKLORE?......Page 659
REFERENCES......Page 663
I. INTRODUCTION......Page 669
II. LIFE CYCLE OF CORDYCEPS......Page 671
III. CHEMICAL CONSTITUENTS OF CORDYCEPS......Page 675
IV. CORDYCEPS ACTS ON THE IMMUNE SYSTEM......Page 677
V. CORDYCEPS HAS ANTITUMOR ACTIVITY......Page 679
VII. CORDYCEPS RESTORES LIVER FUNCTION......Page 681
VIII. ANTIOXIDATION ACTIVITY OF CORDYCEPS......Page 682
XI. FERMENTATION OF CORDYCEPS......Page 684
XII. QUALITY CONTROL OF CORDYCEPS......Page 688
REFERENCES......Page 690
I. INTRODUCTION......Page 696
II. CHEMISTRY PROFILE......Page 697
A. Antioxidative Activity......Page 698
B. Anti-Inflammatory Activity......Page 700
C. Anticancer Activity......Page 701
E. Antinephritic Activity......Page 704
F. Cardioactive Effects......Page 706
H. Other Effects......Page 707
V. CONCLUSION AND COMMENT......Page 708
REFERENCES......Page 709
I. INTRODUCTION......Page 714
II. CHEMISTRY......Page 715
III. PHARMACOLOGY......Page 716
IV. PHYSIOLOGICAL ACTIONS......Page 718
V. CLINICAL USES......Page 720
VI. EFFECTS ON THE CARDIOVASCULAR SYSTEM......Page 721
VII. CENTRAL-NERVOUS-SYSTEM EFFECTS......Page 722
VIII. METABOLIC/THERMOGENIC EFFECTS......Page 723
IX. ERGOGENIC EFFECTS......Page 724
X. REGULATORY/POLICY ISSUES......Page 725
REFERENCES......Page 726
I. INTRODUCTION......Page 731
II. HISTORICAL ASPECTS......Page 732
III. SOME BOTANICAL CONSIDERATIONS......Page 734
A. Lower-Molecular-Weight Components......Page 735
1. Unsaturated Alkyl Amides......Page 739
2. Alkaloids......Page 741
B. Plant Identification via Analysis of Solvent Soluble Components......Page 742
C. Higher-Molecular-Weight Components......Page 745
D. Analysis of High-Molecular-Weight Constituents of Echinacea......Page 746
1. In Vitro, Ex Vivo, and Animal Tests......Page 748
VI. CLINICAL TESTS......Page 753
VII. TOXICITY......Page 758
IX. SUMMARY......Page 759
REFERENCES......Page 760
I. INTRODUCTION......Page 767
II. SPECIES DESCRIPTION......Page 769
III. HERBOLOGY......Page 770
A. Naphthodianthrones......Page 771
C. Lipophilic Compounds......Page 772
A. St. John’s Wort and Depression......Page 773
1. Active Principles?In Vitro Studies......Page 774
2. Clinical Studies......Page 775
1. Antibacterial......Page 778
2. Antiviral......Page 779
C. Anticancer Properties......Page 780
A. Adverse Effects......Page 781
B. Drug Interactions......Page 782
VII. CONCLUSIONS......Page 784
REFERENCES......Page 785
I. INTRODUCTION......Page 791
C. Curcumin Downregulates the Activity of Epidermal Growth Factor Receptor EGFR and Expression of HER2/neu......Page 792
F. Curcumin Suppresses the Induction of Adhesion Molecules......Page 793
J. Curcumin Downregulates Cyclin D1 Expression......Page 794
A. Curcumin Inhibits the Proliferation of Vascular Smooth- Muscle Cells......Page 796
B. Curcumin Lowers Serum Cholesterol Levels......Page 797
C. Curcumin Inhibits LDL Oxidation......Page 798
D. Curcumin Inhibits Platelet Aggregation......Page 799
E. Curcumin Inhibits Myocardial Infarction......Page 800
IV. CURCUMIN SUPPRESSES DIABETES......Page 801
V. CURCUMIN STIMULATES MUSCLE REGENERATION......Page 803
VII. CURCUMIN SUPPRESSES SYMPTOMS ASSOCIATED WITH ARTHRITIS......Page 804
VIII. CURCUMIN REDUCES THE INCIDENCE OF CHOLESTEROL GALLSTONE FORMATION......Page 805
X. CURCUMIN BLOCKS THE REPLICATION OF HIV......Page 806
XII. CURCUMIN PROTECTS AGAINST CATARACT FORMATION......Page 808
XIV. CURCUMIN PROTECTS FROM DRUG-INDUCED LUNG INJURY......Page 809
XV. CURCUMIN PREVENTS ADRIAMYCIN-INDUCED NEPHROTOXICITY......Page 811
ABBREVIATIONS......Page 812
REFERENCES......Page 813
I. INTRODUCTION......Page 822
C. Component Separation by Semipreparative High-Performance Liquid Chromatography......Page 824
D. Cell Proliferation Assay......Page 825
F. In Vitro Wound Assay......Page 826
A. C. odorata Extract Enhances Proliferation of Fibroblasts, Keratinocytes, and Endothelial Cells Phan et al., 1998, 2001b......Page 827
C. C. odorata Extract Upregulates Adhesion Complex Proteins and Fibronectin Production by Human Keratinocytes Phan et al., 2000b......Page 829
D. Investigation of Antioxidant Effects of C. odorata Extract on Cultured Skin Cells from Oxidative Damage: Identification of the Extract Active Compounds Phan et al., 2001a,d......Page 831
IV. CONCLUSION......Page 842
REFERENCES......Page 843
I. INTRODUCTION......Page 846
III. CHEMISTRY......Page 847
A. Muscle Strength, Stamina, Collagen Metabolism......Page 848
B. Antimutagenic Activity......Page 849
C. Antioxidant Action......Page 850
G. Antifungal Activity......Page 851
REFERENCES......Page 852
I. INTRODUCTION......Page 855
II. ECHINACEA E. PURPUREA, E. PALLIDA, E. AUGUSTIFOLIA......Page 856
III. GARLIC ALLIUM SATIVUM......Page 857
V. HAWTHORN CRATAEGUS......Page 858
VII. KAVA PIPER METHYSTICUM FORST......Page 859
IX. ST. JOHN’S WORT HYPERICUM PERFORATUM......Page 860
X. DISCUSSION......Page 861
REFERENCES......Page 862
I. INTRODUCTION......Page 864
II. FABRICATION OF Si-BASED TOXIC TCM MICROARRAYS......Page 867
2. Design and Fabrication of Probes......Page 868
3. Development of Toxic TCM DNA Microarrays......Page 869
6. Asymmetrical PCR Reactions, Hybridization and Detection......Page 870
A. Contact Angle Measurements, XPS, VASE, and AFM......Page 871
B. Contact Angle Measurements......Page 872
E. Variable-Angle Ellypsometry VASE......Page 873
V. SUMMARY......Page 875
REFERENCES......Page 877
I. INTRODUCTION......Page 879
II. PROBLEM 1: THE PRODUCT IS TOXIC......Page 881
III. PROBLEM 2: THE PRODUCT IS NOT WHAT IT IS SUPPOSED TO BE......Page 882
IV. PROBLEM 3: THE PRODUCT MAY HAVE DETERIORATED OR BECOME CONTAMINATED......Page 883
VI. PROBLEM 5: THE PRODUCTS MAY PRODUCE HARM BY INTERACTING WITH EACH OTHER OR WITH PHARMACEUTICALS TAKEN CONCURRENTLY......Page 884
REFERENCES......Page 885
I. INTRODUCTION......Page 888
A. Guijiu......Page 890
C. Aristolochic Acid......Page 891
E. Ginseng......Page 892
III. LACK OF STANDARDIZATION OR INADEQUATE PROCESSING......Page 893
IV. HEAVY METAL CONTAMINATION......Page 894
V. ADULTERATION WITH WESTERN DRUGS......Page 895
A. Grapefruit Juice......Page 896
B. St. John’s Wort......Page 897
D. Dong Quai......Page 898
F. Other Herbs......Page 899
REFERENCES......Page 900




نظرات کاربران