مشخصات کتاب
Food : the chemistry of its components
ویرایش: 5th
نویسندگان: T P Coultate. Royal Society of Chemistry (Great Britain)
سری: RSC paperbacks
ISBN (شابک) : 9780854041114, 0854041117
ناشر: Royal Society of Chemistry
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : RAR (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
قیمت کتاب (تومان) : 48,000
میانگین امتیاز به این کتاب :
تعداد امتیاز دهندگان : 22
در صورت تبدیل فایل کتاب Food : the chemistry of its components به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذا: شیمی اجزای آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توضیحاتی در مورد کتاب غذا: شیمی اجزای آن
این کتاب بهعنوان منبع اطلاعات دقیق در مورد شیمی مواد غذایی
بیهمانند است. این کتاب با پیشگفتاری که توسط هستون بلومنتال
نوشته شده است، به بررسی اجزای غذایی که در مقادیر زیاد
(کربوهیدراتها، چربیها، پروتئینها، مواد معدنی و آب) و نیز
وجود دارند، میپردازد. مواردی که در مقادیر کمتر (رنگها،
طعمها، ویتامینها و مواد نگهدارنده) وجود دارند. سموم ناشی از
مواد غذایی، آلرژنها، باقی ماندههای آفتکشها و سایر موارد
نامطلوب
نیز مورد
توجه دقیق قرار گرفته است. این متن کلاسیک به طور گسترده برای
ویرایش پنجم آن بازنویسی شده است تا آن را به روز کند و بسیاری از
موضوعات جدید معرفی شده است.\"--BOOK JACET. < span
class='showMoreLessControlElement
showMoreLessInline'>
بیشتر بخوانید...
محتوا: مقدمه --
قندها --
پلی ساکاریدها --
لیپیدها --
پروتئین --
رنگها (رنگها) --
طعم دهنده ها (طعم دهنده ها) --
ویتامین ها --
مواد نگهدارنده --
نامطلوب --
مواد معدنی --
آب
چکیده:
نسخه کاملاً اصلاح شده و به روز شده کتاب کلاسیک در مورد شیمی
غذا - ضروری برای دانش آموزان و معلمان علوم غذایی و تغذیه.
خواندن
بیشتر...
توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی
"As a source of detailed information on the chemistry of food
this book is without equal. With a Foreword written by Heston
Blumenthal the book investigates food components which are
present in large amounts (carbohydrates, fats, proteins,
minerals and water) and also those that occur in smaller
amounts (colours, flavours, vitamins and preservatives). Food
borne toxins, allergens, pesticide residues and other
undesirables are
also given detailed consideration. Attention is drawn to the
nutritional and health significance of food components. This
classic text has been extensively rewritten for its 5th edition
to bring it right up to date and many new topics have been
introduced."--BOOK JACKET. Read
more...
Content: Introduction --
Sugars --
Polysaccharides --
Lipids --
Proteins --
Colours (colors) --
Flavours (flavors) --
Vitamins --
Preservatives --
Undesirables --
Minerals --
Water
Abstract:
A fully revised and updated edition of the classic book on
the chemistry of food - essential for students and teachers
of food science and nutrition. Read more...
نظرات کاربران