ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food : the chemistry of its components

دانلود کتاب غذا: شیمی اجزای آن

Food : the chemistry of its components

مشخصات کتاب

Food : the chemistry of its components

ویرایش: 5th 
نویسندگان:   
سری: RSC paperbacks 
ISBN (شابک) : 9780854041114, 0854041117 
ناشر: Royal Society of Chemistry 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : RAR (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 22


در صورت تبدیل فایل کتاب Food : the chemistry of its components به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذا: شیمی اجزای آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذا: شیمی اجزای آن

این کتاب به‌عنوان منبع اطلاعات دقیق در مورد شیمی مواد غذایی بی‌همانند است. این کتاب با پیش‌گفتاری که توسط هستون بلومنتال نوشته شده است، به بررسی اجزای غذایی که در مقادیر زیاد (کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها، پروتئین‌ها، مواد معدنی و آب) و نیز وجود دارند، می‌پردازد. مواردی که در مقادیر کمتر (رنگ‌ها، طعم‌ها، ویتامین‌ها و مواد نگهدارنده) وجود دارند. سموم ناشی از مواد غذایی، آلرژن‌ها، باقی مانده‌های آفت‌کش‌ها و سایر موارد نامطلوب نیز مورد توجه دقیق قرار گرفته است. این متن کلاسیک به طور گسترده برای ویرایش پنجم آن بازنویسی شده است تا آن را به روز کند و بسیاری از موضوعات جدید معرفی شده است.\"--BOOK JACET. < span class='showMoreLessControlElement showMoreLessInline'>بیشتر بخوانید...
محتوا: مقدمه --
قندها --
پلی ساکاریدها --
لیپیدها --
پروتئین --
رنگها (رنگها) --
طعم دهنده ها (طعم دهنده ها) --
ویتامین ها --
مواد نگهدارنده --
نامطلوب --
مواد معدنی --
آب
چکیده:
نسخه کاملاً اصلاح شده و به روز شده کتاب کلاسیک در مورد شیمی غذا - ضروری برای دانش آموزان و معلمان علوم غذایی و تغذیه. خواندن بیشتر...

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"As a source of detailed information on the chemistry of food this book is without equal. With a Foreword written by Heston Blumenthal the book investigates food components which are present in large amounts (carbohydrates, fats, proteins, minerals and water) and also those that occur in smaller amounts (colours, flavours, vitamins and preservatives). Food borne toxins, allergens, pesticide residues and other undesirables are also given detailed consideration. Attention is drawn to the nutritional and health significance of food components. This classic text has been extensively rewritten for its 5th edition to bring it right up to date and many new topics have been introduced."--BOOK JACKET. Read more...
Content: Introduction --
Sugars --
Polysaccharides --
Lipids --
Proteins --
Colours (colors) --
Flavours (flavors) --
Vitamins --
Preservatives --
Undesirables --
Minerals --
Water
Abstract:
A fully revised and updated edition of the classic book on the chemistry of food - essential for students and teachers of food science and nutrition. Read more...




نظرات کاربران